Kertgondozás felsőfokon

A Csapatunk

Megbízhatóság, Szakértelem

Diás Garden Team Csapata

Kertészeti vállalkozásunk három elkötelezett, és professzionális ember évekre visszanyúló, jól működő egysége, mely lehetőséget teremt a kertészeti munkavégzés során a lehető legmagasabb szintű és minőségű teljesítményre, melyet ügyfeleink elvárnak.
Szerteágazó tudásunk és érdeklődési köreink lehetővé teszik, hogy valamennyi kertészeti munkafolyamatban megálljuk a helyünket, és valódi értéket közvetítsünk.
Munkáink során a kertfenntartással járó komolyabb szaktudást igénylő munkákat részesítjük előnyben, így az évet mindig metszéssel, ezt követően ültetéssel és egyéb telepítéssel, sövényápolással (sövényvágással) valamint növényvédelemmel és tápanyag utánpótlással folytatjuk.
Magánkertjeink mellett önkormányzati területek fenntartásával is foglalkozunk.

A munkánk természetesen a hobbink is, mindannyian saját földterülettel rendelkezünk Vindornyaszőlősön, itt egymást segítve termeljük meg a számunkra szükséges terményeket (gyümölcs, zöldség, szőlő), ill. tartunk fenn pihenésre alkalmas dísznövényes kertet.

Specialitásunk:
Non és minimum tillage kertek kialakítása.
/Olyan kertek tervezése és kivitelezése, mely az egyre inkább kitett és száraz klíma mellett is minimális fenntartást, öntözést igényel./

Kurnát Miklós dísznövénykertész
Ardey S. Norbert okl. agrármérnök, környezetvédelmi szakmérnök
Lönhárd Tamás Kertészmérnök

Kertészet iránti érdeklődés kezdete:

 • gyermekkor, saját kertben való tapasztalatszerzés, édesapámtól szerzett gyakorlati tudás.

 

Kertész életpálya bemutatása:

 • Szakirányú végzettség:

 Dísznövénykertész

 • Főiskola elvégzése után 4 évig a Fitoland dísznövénykertészetben dolgoztam, ahol lehetőséget kaptam a szakma gyakorlására és sok szakmai tapasztalattal gazdagodtam.
 • A kertészet után egy évet töltöttem Franciaországban, Párizsban , ahol a magasfokú kertészeti parkfenntartást tanulmányoztam, mely tudást hazatérve itthon is kamatoztatok azóta is munkáim során.
 • Keszthelyen dolgoztam az Oázis kft.-nél, majd az egyetem kertészeti tanszékén is ahol a gyakorlati képzésben vettem részt.

 

Speciális érdeklődési terület:

 • Díszcserjék, évelők

Kertészet iránti érdeklődés kezdete:

 • gyermekkor, saját kertben, ill. szőlőbirtokon való tapasztalatszerzés, édesapámtól szerzett gyakorlati tudás.

 

Kertész életpálya bemutatása:

 • Szakirányú végzettség:

 Kertész technikus

 Agrármérnök

 Környezetvédelmi szakmérnök

 • egyetemi tanulmányaim alatt és után Floridába kerültem állami ösztöndíjjal és ott szereztem tapasztalatot és gyakorlatot a nálunk még kevésbé ismert kertépítési irányzat non és minimum tillage kertépítési stílussal kapcsolatban.
 • Angliában és az Érdi Gyümölcs és Dísznövény Kutató Fejlesztő Kht-nél a gyümölcstermesztéssel kapcsolatos új trendeket és tapasztalatokat sajátítottam el.
 • Magyarországon e tudást kamatoztatva saját kertcentrumot, kertépítő vállalkozást és gyümölcsöst hoztam létre. Ezen alapokon kiindulva választottam az új irányvonalat és hoztuk létre barátaimmal a Diás Garden Team-et.

 

 

 

 

 Tartalom

-------

Elégedett ügyfél

Nekünk fontos a minőség!

-------

Sikeres projekt

Gyönyörű kertek, udvarok, széleskörű szolgáltatások!

-------

Szakértőink

Három elhívatott ember akinek a kert a szenvedélye!